my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Brusselsesteenweg 151
9090 Melle
T. +32 9 396 63 99

E. info@elekti.be

T. +32 56 51 54 50 of +32 9 396 63 99

Terug naar overzicht
26/08/2021

elekti. opent ‘Huis van de ingenieur’ in Melle op 1 augustus

LIES POIGNIE
Categorieën: Nieuws


elekti. opent ‘Huis van de ingenieur’ in Melle op 1 augustus
“Ambitie is groot om tegen 2023 heel Vlaanderen te veroveren”

elekti. verbindt al sinds 2015 ingenieurs met bedrijven. In augustus opent dit vernieuwende selectiebureau van Stefaan Gernaey en Angélique Vercauteren een tweede vestiging in Melle, als uitbreiding op het hoofdkantoor in Menen. Consultant en ingenieur Gert Van de Walle zal het nieuwe kantoor leiden.

 
Gert Van de Walle en Stefaan Gernaey


"Ik heb de ambitie om met mijn ervaring, zowel als ingenieur als in rekrutering en selectie, mee te schrijven aan het succesverhaal van elekti. en ook in Oost-Vlaanderen ingenieurs en bedrijven succesvol met elkaar te matchen in een langdurige professionele relatie".
Gert Vandewalle

De career engineers van elekti. leggen de lat hoog
elekti. maakt het verschil door zijn persoonlijke aanpak, zowel in het geven van carrière-advies als kwalitatieve coaching van engineers en managers. Dankzij het grote netwerk van 17.000 technisch geschoolde ingenieurs, de brede expertise en het doorzettingsvermogen van het gespecialiseerde team, slaagt elekti. erin om veeleisende werkgevers en ervaren engineers met elkaar te verbinden.

elekti. begeleidt tot de klik compleet is: 86% van de vacatures worden ingevuld. Bovendien stopt het daar niet: na de aanwerving blijft elekti. nauwgezet opvolgen en coachen. Op die manier zorgt elekti. niet alleen voor de instroom, maar ook voor de retentie. Die expertise deelt elekti. ook, als gastspreker, met studenten van de UGent, KULeuven en VIVES.

Lokale verankering in elke Vlaamse provincie tegen 2023
In Menen stampten Stefaan en Angélique elekti. uit de grond in 2015. Stefaan, een ingenieur elektromechanica in hart en nieren, neemt er als expert de consulting en coaching voor zijn rekening, samen met Soumaya. Angélique behartigt het operationele, de sales en de marketing. elekti. werkt hybride maar benadrukt het belang van het persoonlijke contact met zowel de klant als de kandidaat. Lokale verankering is cruciaal voor de beleving die de consultants aan de ingenieurs en de bedrijven bieden. Omdat veel klanten van elekti. in Oost-Vlaanderen gevestigd zijn, is de keuze voor Melle een logische stap. 


“elekti. onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak van ingenieur tot ingenieur. Onze ambitie is om dit concept in elke Vlaamse provincie uit te rollen zodat we nóg meer ingenieurs en bedrijven kunnen verbinden.”
Stefaan Gernaey

 


Bureau Cuisine in Melle, een kantoorgebouw met huiselijke sfeer

Huis van de ingenieur als uitvalsbasis in Oost-Vlaanderen
Het ‘Huis van de ingenieur’ in Melle is bijzonder goed bereikbaar en heeft een huiselijke sfeer. elekti. koos bewust voor een atypisch ‘business-center’: geen moderne building, maar een echte woning waar tijd en ruimte is voor ontmoeting. 

“Ons kantoor maakt deel uit van Bureau Cuisine, een kleine villa, waarvan de eigenares zelf ingenieur is. Meteen ook een goede plaats om een klantenevent te organiseren!” Angélique Vercauteren
 

Reageer

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close