Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Ik wil mijn carrière opties in kaart brengen.

Op zoek naar loopbaanbegeleiding waarbij je coach zelf ingenieur is? Of wil je samen met iemand bewust pauzeren, in plaats van verder te hollen in je werk of je leven? 

Dan nemen wij je graag mee op weg. We werken samen rond wat je bezig houdt. Ben je op zoek naar je talenten en je innerlijk kompas? Wil je meer inzicht krijgen in wat je energie geeft en energie kost? Ben je wat uitgekeken op je huidige job? Heb je zin in een nieuw professioneel avontuur maar weet je nog niet goed welk? Voel je je onzeker bij solliciteren? Heb je hulp nodig in een conflict met een collega of je leidinggevende? Of wil je gewoon eens een klankbord? Het kan allemaal!

Alles start met zelfinzicht.

In een eerste gesprek brengen we in kaart waar je precies rond wil werken en op welke manier je dit het liefste doet en jou het meeste helpt.

We kijken naar het hele plaatje: je energiebalans, je mogelijkheid tot zelfsturing, je persoonlijkheid, competenties en gedrag, de rollen die je in het dagelijks leven opneemt, je verleden, je huidige situatie en je toekomst. We stellen samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarbij zowel het loopbaandoel als de weg er naar toe geconcretiseerd worden. Zo neem je op een bewuste manier loopbaanbeslissingen.

We bieden 2 formules.

  • Loopbaancheques
    De Vlaamse Overheid investeert in je loopbaan. Iedereen die minimum 6 jaar werkt, zelfstandig of in loondienst, heeft recht op twee cheques. De eerste cheque kan je gebruiken voor 4 uur begeleiding en kost slechts 45€. Nadien kan je deze aanvullen met een nieuwe cheque voor 3 uur extra begeleiding. 
  • Let's engineer your career!
    Kom je niet in aanmerking? Geen probleem, dan bekijken we samen wat mogelijk is. We bieden onder deze formule ook auticoaching, burn-out begeleiding, mentoring of studieadvies aan.
     

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Leg je eerste sessie vast


In samenwerking met:

                     

"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Difficult roads lead to beautiful destinations.
- Zig Ziglar -

Never be afraid to reinvent yourself.
- Steve Harvey -

Lees hier extra carrièretips

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close