Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent
T. +32 9 396 59 78

E. info@elekti.be

Ik zoek tijdelijk expertise.

Wens je een plots weggevallen project ingenieur of manager te vervangen? Heb je nood aan een expert om een belangrijk project te trekken of een reorganisatie te begeleiden?  

Elke organisatie botst wel eens op een tekort aan interne expertise om bedrijfskritische knelpunten op te vangen of een transitieperiode te overbruggen. Ons netwerk aan freelance ingenieurs vangt tijdelijk operationele noden op en brengt net die vaardigheden mee waar je als bedrijf nood aan hebt. Onze ingenieurs beschikken over technische skills, ondernemerszin met een drang naar efficiëntie. Zij zijn elk uniek maar delen wel dezelfde passie voor projectwerk en engineering.

Onze specialisaties:

  • Operations Manager
  • Maintenance Manager
  • Project ingenieur Mechanica
  • Project ingenieur Elektriciteit
  • Ontwerpingenieur

Heb je een project? 

Contacteer ons

Alles start met kwaliteit en vertrouwen.

Wens je toegang tot een netwerk van experten? Werk je graag binnen een partnership waar transparante communicatie centraal staat? 

Wij zorgen voor kwaliteit en vertrouwen. Elke interim manager wordt vooraf door ons gescreend op basis van kennis, competenties, affiniteiten en motivatie. Zij worden ingezet volgens hun toegevoegde waarde aan het project van de klant. Na een uitgebreid intakegesprek over de opdracht stellen we samen een duidelijk plan van aanpak op. We engageren ons om in die tijd de opdracht tot een goed einde te brengen zodat dit een succesvolle samenwerking is voor alle betrokken partijen. De gemiddelde duur van de opdracht is zes maanden tot één jaar.

Vragen over interim management?

Contacteer ons

HR-proces

"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Think tnereffid.
- Apple -
 

Chaos is a chance to change.
- Chaos Theory of Management -

 

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close