Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Ik wil het menselijk kapitaal van mijn bedrijf optimaal benutten.

Wil je persoonlijke groei en ontwikkeling van je medewerkers ondersteunen? Is een veerkrachtig en gelukkig team één van jouw prioriteiten? Wil je psychologische veiligheid vergroten op de werkvloer?

Investeren in nieuwe medewerkers is vaak duurder dan de kwaliteit van de huidige werknemers te verhogen. Het is dus van belang ook hierin te investeren. In deze snel veranderende maatschappij  kan je bij verandering botsen op weerstand binnen je team. Door het inzetten van coaching gaan we op zoek naar de obstakels en belemmerende overtuigingen die de groei van je werknemer in de weg staan. We werken altijd op maat van jouw medewerker.

Vragen over individuele coaching? 

Contacteer Sarah

Ik wil mijn team informeren over verschillende welzijnsthema's.

Wil je het welzijn binnen je bedrijf vergroten? Kan de kennis van onderstaande thema's een boost gebruiken? Wil je bijdragen aan mentaal & fysiek gezonde werknemers?  

In onderling overleg kunnen wij voordrachten, infomomenten, workshops, learning lunches of webinars op maat uitwerken rond volgende thema's: 

  • Inzicht in persoonlijkheid
  • Leiding geven
  • Geweldloze communicatie
  • Stress & Burn-out
  • Hoogsensitiviteit op de werkvloer
  • Autisme op de werkvloer
  • Positieve mindset

Vragen rond een welzijnsthema?

Contacteer ons

Individuele coaching

"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Think tnereffid.
- Apple -  

Chaos is a chance to change.
- Chaos Theory of Management -

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close