Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Ik zoek toptalent voor mijn team.

Je wilt je managementteam versterken? Je wilt een extra kracht op R&D, Engineering of Productie? Je zoekt de perfecte werknemer voor een nieuw project? 

Wij luisteren naar je noden van ingenieur tot ingenieur of van ondernemer tot ondernemer en vertalen die naar een vacature op maat. We spreken een ruim netwerk aan van meer dan 17.000 ingenieurs in Vlaanderen. Door onze expertise en focus op de ingenieur als mens werkt elekti. resultaatgericht met 100% engagement. Dit vraagt transparante samenwerking, in onderling vertrouwen, met respectvolle en professionele communicatie. 

Heb je een vacature? 

Contacteer Angélique

Ik wil hulp met het onboarden van nieuwe medewerkers.

Wil je een duidelijk overzicht van welke stappen nodig zijn bij de start? Wil je dat integratie van nieuwe werknemers vlot verloopt? Wil je werken aan een duurzame samenwerking vanaf het begin? 

Wij zorgen voor een duidelijke checklist van de te zetten stappen: voor aanwerving, op de eerste werkdag en dagen/weken nadien. Door middel van individuele gesprekken met jouw starter toetsen wij af waar nood is aan bijsturing, om optimaal werkgeluk te garanderen op lange termijn. Wij kunnen ook bijstaan in het geven van advies rond jouw retentiebeleid. Niet alleen persoonlijkheid en motivatie worden bevraagd, maar we gaan ook dieper in op de match van de normen en waarden binnen jullie bedrijf. We werkten alvast deze handige checklist voor jou uit.

Vragen over onboarding?

Contacteer ons

HR-proces

"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Think tnereffid.
- Apple -
 

Chaos is a chance to change.
- Chaos Theory of Management -

 

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close