my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 (0)56 51 54 50
M. +32 (0)496 19 11 19
E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

Ik wil HR advies voor mijn organisatie.

Je wenst evaluatiegesprekken of een transparant loonbeleid te implementeren? Je wilt interne versterking om mensen aan te trekken voor je vacatures? Je team heeft nood aan interne coaching?

Angélique Vercauteren deelt graag haar expertise bij jou ter plaatse. Zij zet je vraag helder, stelt een plan van aanpak op en gaat aan de slag. Een vaste dag per week, sporadisch of op lange termijn, het kan allemaal.

Overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact.

Ik zoek toptalent voor mijn team.

Je wilt je managementteam versterken? Je wilt een extra kracht op R&D, Engineering of Productie? Je zoekt de perfecte werknemer voor een nieuw project?

Wij luisteren naar je noden van ingenieur tot ingenieur of van ondernemer tot ondernemer en vertalen die naar een vacature op maat. We spreken een ruim netwerk aan van meer dan 15 500 Ingenieurs & Technici in West -en Oost- Vlaanderen. Door onze expertise en onze focus op de ingenieur als mens werkt elekti. resultaatgericht met 100% engagement. Dit vraagt een transparante samenwerking. In ruil voor dit vertrouwen krijg je een professionele service met positief resultaat.

Heb je een vacature? Laat het ons weten!

Breng vacature aan

Selectieprocedure

Intake

elekti. helpt je te definiëren wie je zoekt.

Onze expert komt naar je toe. Hij snuift de bedrijfscultuur op, diept de vacature uit en geeft advies in de mogelijkheden op de actuele arbeidsmarkt. Persoonlijke- en technische vaardigheden worden vertaald naar een realistische functie omschrijving. Het intakegesprek is een belangrijk onderdeel in het selectietraject.

pijl

Uitgebreide functieomschrijving

Advies door en voor een ingenieur

Een intakerapport met duidelijke afspraken

Communicatie

elekti. focust zich gericht op je vacature.

elekti. informeert zijn netwerk via alle mogelijke kanalen en screent op een no-nonsense en persoonlijke manier. Je ontvangt van elke geselecteerde kandidaat een uitgebreid interviewrapport met een duidelijke weergave van het technisch kennisniveau en een persoonlijkheids- en motivatieanalyse.

pijl

Je verliest geen tijd

Je houdt de touwtjes in handen

Efficiëntie: je werkt met een specialist

Opvolging

elekti. houdt vinger aan de pols.

Wij streven naar waardevolle, langdurige samenwerkingen. Daarom houden we contact, zowel met de kandidaat als met het bedrijf. Na 3 maanden polsen we naar de tevredenheid en sturen bij als dat nodig is.

pijl

Open communicatie

Tevreden werknemers

Duurzame aanwervingen

"We hebben met succes verschillende mensen in dienst die via elekti. tot bij ons zijn geraakt. We hadden ze anders nooit gevonden!"

Luc De Tollenaere, Zaakvoerder Automotion

"Hun ervaring en aanvoelen van wat zowel klant als kandidaat wil, zorgen voor een grotere kans op slagen."

Michaël Vanderper, Engineering Manager Villeroy & Boch

You're only as good as the people you hire.
- Ray Kroc -


If you pay peanuts, you will get monkeys.
- James Goldsmith -

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close