Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent
T. +32 9 396 59 78

E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

Ik wil HR advies voor mijn organisatie.

Je wenst evaluatiegesprekken van je medewerkers in te plannen? Je wilt een transparant en optimaal loonbeleid implenteren? Je hebt nood aan een HR expert voor lange of korte tijd?

elekti. zorgt voor de expert die perfect aansluit op jouw noden en bedrijfscultuur. Want het grootste potentieel voor jouw organisatie zit in je mensen. Dit vertaalt zich niet enkel in loon en aanwerving maar ook in luisteren, evalueren en doorstroom aanbieden. Wij zetten je vraag helder, stellen een plan van aanpak op en gaan aan de slag. Een vaste dag per week, sporadisch of op lange termijn, het kan allemaal.

Op zoek naar antwoorden op HR-vragen?

Contacteer Angélique

Ik wil het talent van mijn onderneming analyseren.

Heb je net iemand gepromoveerd tot leidinggevende? Voel je aan dat een medewerker zijn talent onvoldoende benut in een project? Wil je jouw team van ingenieurs beter laten samenwerken?

We stellen een plan van aanpak op met een positief doel. Dit doel is steeds in functie van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de coachee. Het coachen kan individueel of in team en is erop gericht inzichten te brengen in het gedrag en het denken. Ons concept voor en door ingenieurs blijft ook hier aanwezig. De drempel is hierdoor lager en ons advies biedt een grote meerwaarde.

Op zoek naar specifieke coaching?

Contacteer ons

Ik zoek toptalent voor mijn team.

Je wilt je managementteam versterken? Je wilt een extra kracht op R&D, Engineering of Productie? Je zoekt de perfecte werknemer voor een nieuw project?

Wij luisteren naar je noden van ingenieur tot ingenieur of van ondernemer tot ondernemer en vertalen die naar een vacature op maat. We spreken een ruim netwerk aan van meer dan 15 500 Ingenieurs & Technici in West -en Oost- Vlaanderen. Door onze expertise en onze focus op de ingenieur als mens werkt Elekti resultaatgericht met 100% engagement. Dit vraagt een transparante samenwerking. In ruil voor dit vertrouwen krijg je een professionele service met positief resultaat.

Heb je een vacature?

Breng vacature aan

Ik wil het potentieel van mijn team meten.

Wil je een gedetailleerd beeld van de kwaliteiten en verwachtingen van de werknemer? Wil je zijn talent ontwikkelen? Of zijn leidinggevende skills testen?

Wij combineren individuele gesprekken met online testen. Hiervoor werken wij samen met een spin off van de Universiteit Antwerpen die hun vragenlijsten wetenschappelijk valideerden.
Niet alleen persoonlijkheid en motivatie maar ook cognitief en analytisch denkvermogen alsook plannen en organiseren komen aan bod.

Vragen over tests of assessments?

Contacteer ons

HR-proces

Instroom

elekti. focust zich gericht op je vacature. 

Onze expert komt naar je toe. Hij snuift de bedrijfscultuur op, diept de vacature uit, geeft advies en vertaalt dit naar een realistische functie omschrijving. We informeren ons niche netwerk en screenen op een no-nonsense manier van ingenieur tot ingenieur. Naast een technische analyse zijn ook testen waardevol. We streven naar een langdurige samenwerking inclusief een correcte opvolging.

pijl

Je verliest geen tijd

Duurzame aanwervingen

Efficiëntie: je werkt met een specialist

Doorstroom

elekti. meet, adviseert en coacht.

Individuele groei en zelfontplooiing is belangrijk voor de motivatie van de medewerker en de binding met de organisatie. Medewerkers hebben vaak meer in hun mars dan ze laten zien. Hun kennis is kostbaar. Opleidingen, loopbaancoaching en een persoonlijk ontwikkelingsplan is hierin zeer waardevol. Door de talenten te meten kan je je team optimaal inzetten binnen de organisatie. 

pijl

Minder uitstroom

Positieve bedrijfscultuur

Efficiëntie: je benut alle talenten

Uitstroom

elekti. zorgt voor een positieve eindnoot.

Een pensioen, het niet goed functioneren of economische redenen kan voor uitstroom zorgen. Dit biedt zowel voor-als nadelen. elekti. helpt je hierbij. Zowel in de wetgeving als in het menselijke aspect. Onze loopbaancoaches zorgen voor een positieve eindnoot. We ondersteunen in het exitgesprek en bieden zowel coaching als outplacement aan, individueel of in groep, intern of extern.

pijl

Goede afhandeling met focus op nieuw werk

Beter imago

Kostenbesparingen

"We hebben met succes verschillende mensen in dienst die via elekti. tot bij ons zijn geraakt. We hadden ze anders nooit gevonden!"

Luc De Tollenaere, Zaakvoerder Automotion

"Hun ervaring en aanvoelen van wat zowel klant als kandidaat wil, zorgen voor een grotere kans op slagen."

Michaël Vanderper, Engineering Manager Villeroy & Boch
"We zijn te klein voor een eigen personeelsdienst. Een externe partner is ideaal. De insteek en ondersteuning van elekti. hebben zeker hun nut."
Dirk Traen, zaakvoerder Sicoplan

You're only as good as the people you hire.
- Ray Kroc -


If you pay peanuts, you will get monkeys.
- James Goldsmith -

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close