Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Nieuw item

Ik zoek toptalent voor mijn team.

Je wilt je managementteam versterken? Je wilt een extra kracht op R&D, Engineering of Productie? Je zoekt de perfecte werknemer voor een nieuw project? 

Wij luisteren naar je noden van ingenieur tot ingenieur of van ondernemer tot ondernemer en vertalen die naar een vacature op maat. We spreken een ruim netwerk aan van meer dan 21.000 ingenieurs in Vlaanderen. Door onze expertise en focus op de ingenieur als mens werkt elekti. resultaatgericht met 100% engagement. Dit vraagt transparante samenwerking, in onderling vertrouwen, met respectvolle en professionele communicatie. 

Heb je een vacature? 

Contacteer Angélique

Ik wil hulp met het onboarden van nieuwe medewerkers.

Wil je een duidelijk overzicht van welke stappen nodig zijn bij de start? Wil je dat integratie van nieuwe werknemers vlot verloopt? Wil je werken aan een duurzame samenwerking vanaf het begin? 

Wij zorgen voor een duidelijke checklist van de te zetten stappen: voor aanwerving, op de eerste werkdag en dagen/weken nadien. Door middel van individuele gesprekken met jouw starter toetsen wij af waar nood is aan bijsturing, om optimaal werkgeluk te garanderen op lange termijn. Wij kunnen ook bijstaan in het geven van advies rond jouw retentiebeleid. Niet alleen persoonlijkheid en motivatie worden bevraagd, maar we gaan ook dieper in op de match van de normen en waarden binnen jullie bedrijf. We werkten alvast deze handige checklist voor jou uit.

Vragen over onboarding?

Contacteer ons

Ik wil het menselijk kapitaal van mijn bedrijf optimaal benutten.

Wil je persoonlijke groei en ontwikkeling van je medewerkers ondersteunen? Is een veerkrachtig en gelukkig team één van jouw prioriteiten? Wil je psychologische veiligheid vergroten op de werkvloer?

Investeren in nieuwe medewerkers is vaak duurder dan de kwaliteit van de huidige werknemers te verhogen. Het is dus van belang ook hierin te investeren. In deze snel veranderende maatschappij  kan je bij verandering botsen op weerstand binnen je team. Door het inzetten van coaching gaan we op zoek naar de obstakels en belemmerende overtuigingen die de groei van je werknemer in de weg staan. We werken altijd op maat van jouw medewerker.

Vragen over individuele coaching?

Contacteer Sarah

Ik wil mijn team informeren over verschillende welzijnsthema's.

Wil je het welzijn binnen je bedrijf vergroten? Kan de kennis van onderstaande thema's een boost gebruiken? Wil je bijdragen aan mentaal & fysiek gezonde werknemers? 

In onderling overleg kunnen wij voordrachten, infomomenten, workshops, learning lunches of webinars op maat uitwerken rond volgende thema's: 

  • Inzicht in persoonlijkheid
  • Leiding geven
  • Geweldloze communicatie
  • Stress & Burn-out
  • Hoogsensitiviteit op de werkvloer
  • Autisme op de werkvloer
  • Positieve mindset

Vragen rond een welzijnsthema?

Contacteer ons

HR-proces

Instroom

elekti. focust zich gericht op je vacature. 

Onze expert komt naar je toe. Hij snuift de bedrijfscultuur op, diept de vacature uit, geeft advies en vertaalt dit naar een realistische functie omschrijving. We informeren ons niche netwerk en screenen op een no-nonsense manier van ingenieur tot ingenieur. Naast een technische analyse zijn ook testen waardevol. We streven naar een langdurige samenwerking inclusief een correcte opvolging.

pijl

Je verliest geen tijd

Duurzame aanwervingen

Efficiëntie: je werkt met een specialist

Doorstroom

elekti. meet, adviseert en coacht.

Individuele groei en zelfontplooiing is belangrijk voor de motivatie van de medewerker en de binding met de organisatie. Medewerkers hebben vaak meer in hun mars dan ze laten zien. Hun kennis is kostbaar. Opleidingen, loopbaancoaching en een persoonlijk ontwikkelingsplan is hierin zeer waardevol. Door de talenten te meten kan je je team optimaal inzetten binnen de organisatie. 

pijl

Minder uitstroom

Positieve bedrijfscultuur

Efficiëntie: je benut alle talenten

Uitstroom

elekti. zorgt voor een positieve eindnoot.

Een pensioen, het niet goed functioneren of economische redenen kan voor uitstroom zorgen. Dit biedt zowel voor-als nadelen. elekti. helpt je hierbij. Zowel in de wetgeving als in het menselijke aspect. Onze loopbaancoaches zorgen voor een positieve eindnoot. We ondersteunen in het exitgesprek en bieden zowel coaching als outplacement aan, individueel of in groep, intern of extern.

pijl

Goede afhandeling met focus op nieuw werk

Beter imago

Kostenbesparingen

"Ik ervaar hun proces als positief. Er is een klik met de consultant die luistert, goed documenteert, to the point communiceert en de zaken benoemt zoals ze zijn. We ontvangen geregeld feedback over de ondernomen acties, wat toont dat het proces loopt, maar een belleke met een update rond de potentiële kandidaten is voor mij meer dan voldoende en geniet mijn voorkeur. Zij konden reeds twee vacatures invullen binnen 4 maanden. Ik besef dat je ook de tijd zijn werk moet laten doen als je mensen wil aantrekken met de juiste fit"

Joeri Haverbeke, COO J. Cortès

De samenwerking verliep heel vlot, we zouden zo opnieuw met elekti. samenwerken."
 

Katrien Degrande, HR & Purchase manager AVL Metal Powders

"Hun ervaring en aanvoelen van wat zowel klant als kandidaat wil, zorgen voor een grotere kans op slagen."

Michaël Vanderper, Engineering Manager Villeroy & Boch

"We hebben met succes verschillende mensen in dienst die via elekti. tot bij ons zijn geraakt. We hadden ze anders nooit gevonden!"

Luc De Tollenaere, Zaakvoerder Automotion
"We zijn te klein voor een eigen personeelsdienst. Een externe partner is ideaal. De insteek en ondersteuning van elekti. hebben zeker hun nut."
Dirk Traen, zaakvoerder Sicoplan

You're only as good as the people you hire.
- Ray Kroc -

Great things in business are never done by one person.
They're done by a team of people.
- Steve Jobs -

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close