Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Vind hier je droomjob en solliciteer nu.

Zoekresultaten

Vacatures productie & proces

Supervisor Inbound Quality - KRUISEM

Ben jij die belangrijke schakel in het team die vanuit je analyses van binnenkomende grondstoffen de productieflows mee aanstuurt en hierbij nauw samenwerkt met het aankoopteam, de logistiek en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ELAV02473
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Manufacturing Process Engineer Landbouwmachines - BEVEREN-LEIE

Ben je vertrouwd met productieprocessen in de machinebouw ? Zoek jij voortdurend naar structuur en overzicht ? Dan is dit de job die je zoekt !
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ELSG02306

Process Improvement Coordinator Plastics - IEPER

Ben je een expert in spuitgieten en matrijzen? Wens je deze kennis te delen om mee te bouwen aan de optimalisatie van het productie proces van onze klant? Solliciteer.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#ELB02471

Procesingenieur Extrusie - TIELT

Heb je ervaring in een productieomgeving & wil je alles weten over extruderen? Ben je assertief & hands-on? Dan ben jij de geknipte kandidaat!
Gepubliceerd: 17-06-2024
Referentie nr:#ELSD02309
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Zoekcriteria
"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Wil je jouw carrière uitbouwen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

elekti. zet je graag op weg naar de job van je leven. Wil je weten wat elekti. voor jou kan betekenen? Bel ons, bezorg ons je cv of plan een gesprek in. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close