my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 (0)56 51 54 50
M. +32 (0)496 19 11 19
E. info@elekti.be

Nieuw item

Onze drive.

elekti. creëert de perfecte match tussen ingenieur / technieker en bedrijf.

elekti. betekent kiezen. We begeleiden als ingenieur andere ingenieurs in hun carrière, van het begin tot het einde en in hoogtes en laagtes. De lat ligt hoog. Ons streefdoel: 100% tevreden ingenieurs en bedrijven. 

Onze passie.

elekti. verbindt mens en techniek.

Een no-nonsense familiebedrijf met persoonlijke aanpak, zo maakt elekti. het verschil. Voeg daar nog wat West-Vlaamse goesting en humor aan toe, en je weet wat je kunt verwachten.

Onze kracht.

elekti. rekruteert met voorsprong.

elekti. geeft je méér dan wat je zoekt. Je zoekt een job en wandelt buiten met nieuwe inzichten over je carrière. Je bespreekt een vacature en krijgt waardevol advies en frisse ideeën terug.

Onze sterkte.

elekti. blinkt uit: doorzettingsvermogen, netwerk en ervaring.

elekti. is niet gauw tevreden. Dankzij jaren ervaring als ingenieur in het werkveld en de skills binnen de arbeidspsychologie combineert het elekti. team vak- en mensenkennis. We zijn pas klaar als de ingenieur of het bedrijf écht overtuigd zijn. elekti. begeleidt tot de klik compleet is.

 

Ontstaan.

Stefaan kent de wereld van de rekrutering door en door. Hij realiseerde honderden geslaagde aanwervingen. Met succes. Toch wrong het. Voor Stefaan moet het 100% kloppen. Hij moet zich helemaal, als mens en als professional, achter de filosofie van een bedrijf kunnen zetten. Dus hij startte elekti. op in 2015. Samen met zijn echtgenote Angélique maakt hij nu van die droom ijzersterke werkelijkheid.

 

Met elekti. bewijst Stefaan dat het ànders kan. Diepgaander. Duurzamer. Persoonlijker. Doeltreffender. Het netwerk ven elekti. is enorm. Via Linkedin en zijn engagement binnen Ie-net blijft Stefaan bouwen aan een verzameling waardevolle contacten. Daarnaast kiest elekti. als partner van STEM ook voor maatschappelijk engagement: hoe vroeger jongeren hun ware passie voor techniek ontdekken, hoe veelbelovender hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Wie is wie?

Stefaan Gernaey.

Career engineer, zaakvoerder.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt als grondlegger van het kantoor. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (496) 19 11 19
E.  stefaan@elekti.be

Angélique Vercauteren.

Career engineer, marketing en sales.

Ondernemend, een analytische geest en creatief, dat is Angélique. Als recruiter, ontdekte zij 12 jaar geleden, de wereld van techniek bij verschillende kmo's in de regio. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen. Nu werkt zij als bruggenbouwer oplossingsgericht acties uit om het businessplan van elekti. succesvol te realiseren. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar gezin, fotografie en reizen (zon-zee-tapas).

"Follow your dreams, they know the way"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (470) 71 40 52         
E.  angelique@elekti.be

Brecht Lottegier.

Career engineer.

Brecht is een geboren perfectionist. Hij houdt van efficiëntie en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dankzij zijn studies in bouwtechnieken en bedrijfspsychologie houdt hij bij elekti. de HR processen stevig in de hand. De juiste man op de juiste plaats geeft hem een professionele kick. Zijn engagement uit zich ook in zijn vrije tijd: hij houdt van voetballen, wandelen en muziek.

"Only I can change my life. No one can do it for me."

T.  +32 (56) 51 54 50        M. +32 (475) 93 33 07 
E.  brecht@elekti.be

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close