Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent
T. +32 9 396 59 78

E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item - Kopie
Nieuw item - Kopie

Onze passie.

elekti. verbindt engineers en bedrijven. 

De lat ligt hoog. Ons streefdoel: 100% tevreden bedrijven en ingenieurs die elkaar versterken. Wat elekti. betekent? Dit is Esperanto voor kiezen. Wij begeleiden bedrijven bij het aanwerven van de ideale ingenieur. Wij helpen ingenieurs om de juiste functie of de passende bedrijfscultuur te kiezen. We engineer happy customers.

Onze kracht.

elekti. is zelf ingenieur.

Een no-nonsense familiebedrijf met een persoonlijke aanpak en ingenieurs in huis daar maakt elekti. het verschil. Wij stappen samen in een partnerverhaal, gebaseerd op vertrouwen, respect en oog voor de mens. We engineer opportunities and passion for technology.

 

Onze aanpak.

elekti. adviseert en inspireert.

elekti. geeft méér dan gevraagd. Je bespreekt een vacature en krijgt waardevol advies en frisse ideeën terug. Je zoekt een job en wandelt buiten met nieuwe inzichten over je carrière. We engineer personal and corporate growth.

Onze waarden.

Duurzaam, Discreet, Respectvol en Positief.

Binnen elk partnership werken wij vanuit vertrouwen met als doel duurzame relaties uit te bouwen. Wij begeleiden op een discrete en respectvolle manier. We engineer success.

Ons team.

Stefaan Gernaey.

Founder.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt als grondlegger van het kantoor. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

Maak een afspraak

Angélique Vercauteren.

Partner.

Ondernemend, een analytische geest en creatief, dat is Angélique. Als recruiter, ontdekte zij 16 jaar geleden, de wereld van techniek bij verschillende kmo's in de regio. Nu werkt zij als bruggenbouwer vooral 'aan het bedrijf' door oplossingsgericht acties uit te werken om het businessplan van elekti. succesvol te realiseren. Zij vervult haar rol door focus op strategie, sales en marketing. Engineers en bedrijven verbinden zodat ze elkaar versterken daar doet ze het voor. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar gezin,  fotografie en reizen naar spaanse oorden.  

"Follow your dreams, they know the way"

Maak een afspraak

Bea Forret.

Office manager.

Bea is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening en ondersteunt de consultants in hun projectwerk binnen executive search. Als bachelor Office management met werkervaring als communicatieverantwoordelijke voor een multinational heeft zij een gedreven, positieve en discrete mindset. Professioneel goed in je vel zitten geeft haar veel energie. Daarom werkt Bea met veel goesting mee aan de doelstellingen van elekti. Haar vrije tijd spendeert ze graag met haar gezin. Een ontspannende citytrip, een boek en een lekker glas wijn kunnen haar bekoren.

"Never judge a first sight, but be open to learn from other."

Maak een afspraak

Sarah Decroos.

Consultant & Coach.

Sarah is een bezige bij met een zeer breed interesseveld. Als ingenieur bouw werkte zij als technical advisor en international product manager. Omdat ze op haar honger bleef zitten op menselijk vlak, studeerde zij een bachelor coaching & wellbeingmanagement bij. Ingenieurs coachen in hun loopbaan vanuit haar ervaring is dan ook haar passie. Sarah is een doorzetter, no-nonsense, positief en nieuwsgierig. Naast het werk houdt zij van kickboksen, wandelen & de betere Netflix series.

"Selfcare is giving the world the best of you, instead of what's left of you"

Maak een afspraak

Anne Leplae.

Consultant.

Mensen inspireren, een sterke betrokkenheid en nieuwsgierig naar mens en techniek, dat is Anne. Gedreven door wat de mens beweegt en motiveert, besloot zij in de rekrutering te stappen. Met meer dan 16 jaar ervaring op de teller vergaarde ze waardevolle mensenkennis. Haar vrije tijd besteedt ze met familie en vrienden, lekker eten of aan natuurwandelingen. Net zoals in de natuur zijn in een loopbaan heuvels te beklimmen. En het zijn net die heuvels waarbij zij anderen wil helpen.

"A crooked tree lives its life, while the perfect straight one, ends up in planks."

Maak een afspraak

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close