Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent
T. +32 9 396 59 78

E. info@elekti.be

Nieuw item

Onze passie.

elekti. verbindt engineers en bedrijven. 

We helpen als engineer andere engineers de juiste richting kiezen in hun carrière. Heb je al wat werkervaring achter de rug als industrieel of burgerlijk engineer? Overweeg je een nieuwe stap? elekti. bouwde een stevige reputatie op in haar groot en gevarieerd netwerk van technologische bedrijven. In onze zoektocht naar engineersprofielen maakt elekti. voor hen het verschil. Want wij rusten niet voor we een match vinden die aansluit op de waarden en het DNA van beide partijen.

We engineer happy customers.
 

Onze aanpak.

elekti. luistert, denkt mee en inspireert.

Als familiebedrijf met roots in West-Vlaanderen kunnen engineers en bedrijven uit Vlaanderen rekenen op een persoonlijke, gedreven en no-nonsense aanpak. Wij stappen samen in een partnerverhaal, gebaseerd op vertrouwen, respect en menselijkheid. Met onze expertise in de wereld van engineers luistert ons hecht team aandachtig naar de noden van kandidaten en bedrijven en zoekt het resultaatgericht mee. Vanuit onze passie inspireren we niet alleen kandidaten en bedrijven maar enthousiasmeren we ook de aankomende generatie STEM-profielen. Dat doen we via onze felgesmaakte samenwerkingen met hogescholen en universiteiten.
We engineer opportunities and passion for technology.

Onze kracht.

elekti. adviseert met voorsprong.

elekti. geeft méér dan gevraagd. Wij rekruteren en coachen engineers en managers zodat zij groeien in hun job. Als engineer overweeg je misschien een volgende carrièrestap en bekijk je onze vacatures. Maar wedden dat je daarbovenop nieuwe inzichten, waardevol advies en frisse ideeën van ons krijgt? Tegelijk adviseren we als sparringpartner heel wat bedrijven bij de zoektocht naar de best mogelijke persoonlijkheid voor een openstaande functie. Want iemand die goed aansluit bij de bedrijfscultuur zorgt voor een hogere retentie, goede werksfeer én betere bedrijfsresultaten. Tot slot begeleidt elekti. kandidaten en nieuwe werknemers binnen een bedrijf in hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan.
We engineer personal and corporate growth.

Onze sterkte.

elekti. blinkt uit met een hecht team, groot netwerk, expertise en doorzettingsvermogen.

elekti. is niet snel tevreden. Ons klein en persoonlijk team combineert vak- én mensenkennis dankzij jaren ervaring als engineer in het werkveld en binnen de arbeidspsychologie. En we stoppen pas als de engineer en het bedrijf écht overtuigd zijn. elekti. begeleidt tot de klik compleet is. Met ons netwerk van 17.000 kandidaten en onze menselijke aanpak begeleiden we tot de 'perfect fit'.
We engineer success.

Ontstaan.

Stefaan en Angélique kennen de wereld van de rekrutering door en door. Zij realiseerden honderden geslaagde aanwervingen. Met succes. Toch wrong het. Voor hen moet het 100% kloppen. Zij moeten zich helemaal, als mens en als professional, achter de filosofie van een bedrijf kunnen zetten. Dus zij startten elekti. op in 2015. Samen maken zij van hun droom ijzersterke werkelijkheid. elekti. bewijst dat het ànders kan. Diepgaander.

 

Duurzamer. Persoonlijker. Doeltreffender. Het netwerk van elekti. is enorm. Ze blijven bouwen aan een verzameling waardevolle contacten door hun engagement als docent bij KuLeuven, UGent en Vives . Daarnaast kiest elekti. als partner van STEM ook voor maatschappelijk engagement: hoe vroeger jongeren hun ware passie voor techniek ontdekken, hoe veelbelovender hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Wie is wie?

Stefaan Gernaey.

Career engineer, Senior Consultant West-Vlaanderen.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt als grondlegger van het kantoor. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

M. +32 496 19 11 19
E.  stefaan@elekti.be

Angélique Vercauteren.

Career engineer, Sales & Operations.

Ondernemend, een analytische geest en creatief, dat is Angélique. Als recruiter, ontdekte zij 12 jaar geleden, de wereld van techniek bij verschillende kmo's in de regio. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen. Nu werkt zij als bruggenbouwer vooral 'aan het bedrijf' door oplossingsgericht acties uit te werken om het businessplan van elekti. succesvol te realiseren. Zij vervult haar rol door focus op strategie, sales en marketing. Engineers en bedrijven verbinden zodat ze elkaar versterken daar doet ze het voor. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar gezin,  fotografie en reizen naar spaanse oorden.  

"Follow your dreams, they know the way"

M. +32 470 71 40 52                                
E.  angelique@elekti.be   Plan een meeting in

Sarah Decroos.

Career engineer, Consultant & Coach West-Vlaanderen.

Sarah is een bezige bij met een zeer breed interesseveld. Als ingenieur bouw werkte zij als technical advisor en international product manager. Omdat ze op haar honger bleef zitten op menselijk vlak, studeerde zij een bachelor coaching & wellbeingmanagement bij. Ingenieurs coachen in hun loopbaan vanuit haar ervaring is dan ook haar passie. Sarah is een doorzetter, no-nonsense, positief en nieuwsgierig. Naast het werk houdt zij van kickboksen, wandelen & de betere Netflix series.

"Selfcare is giving the world the best of you, instead of what's left of you"

M. +32 475 93 33 07 
E: sarah@elekti.be

Bea Forret.

Career engineer, Office manager.

Bea is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening en ondersteunt de consultants in hun projectwerk binnen executive search. Haar opleiding in bachelor Office management en werkervaring als communicatieverantwoordelijke voor een multinational zorgen ervoor dat zij dit op een gedreven, positieve, en discrete manier doet.  Professioneel goed in je vel zitten geeft haar veel energie. Daarom werkt Bea met veel goesting mee aan de doelstellingen van elekti. Haar vrije tijd spendeert ze graag met haar gezin. Een ontspannende citytrip, een boek en een lekker glas wijn kunnen haar bekoren.

"Never judge a first sight, but be open to learn from other."

M. +32 479 84 32 53
E: bea@elekti.be

Anne Leplae.

Career engineer, Consultant Oost-Vlaanderen.

Mensen inspireren, een sterke betrokkenheid en nieuwsgierig naar mens en techniek, dat is Anne. Gedreven door wat de mens beweegt en motiveert, besloot zij in de rekrutering te stappen. Met meer dan 16 jaar ervaring op de teller vergaarde ze waardevolle mensenkennis. Haar vrije tijd besteedt ze met familie en vrienden, lekker eten of aan natuurwandelingen. Net zoals in de natuur zijn in een loopbaan heuvels te beklimmen. En het zijn net die heuvels waarbij zij anderen wil helpen.

"A crooked tree lives its life, while the perfect straight one, ends up in planks."

M. +32 489 95 09 44
E: anne@elekti.be

Philip Almey.

Career engineer, Coach Oost-Vlaanderen.

Als ingenieur elektronica werkte hij als 'coachend' leidinggevende en introduceerde er een effectiever 'agile' werkproces. Beide ongebruikelijk waar hij werkte maar met zichtbaar resultaat op gebied van werksfeer en productiviteit. Veel organisaties kampen met personeelsversloop, ziekte,.... Philip gelooft dat veel gedaan kan worden dat nog niet gedaan wordt en wil hierbij helpen. Hij inspireert zich op wat men 'lerende organisaties' noemt. Hij coacht (loopbaan, leidinggevenden, teams), geeft training (in coachende vaardigheden en MBTI) en presenteert studies over de nieuwe organisatie-structuur en -cultuur. In zijn vrije tijd tref je hem op een balfolk-dansvloer, al joggend in de stille natuur, kladderend in het zoveelste boek, of in een opleiding.

"Silver Bullets do exist"

M: +32 479 62 65 92
E: info@elekti.be

Isabelle Volckaert.

Career engineer, Coach Oost-Vlaanderen.

Met een postgraduaat tot coach en een master 'Inspirerende coachen' op zak begeleidt Isabelle mensen tijdens hun loopbaan. Daarnaast is ze ook docent, trajectcoach en werkplekbegeleider aan de Artevelde Hogeschool. Zij helpt IT'ers hun soft skills te ontwikkelen. Want naast technische kennis zijn dit belangrijke vaardigheden in een werkcontext. Isabelle komt zelf uit een ondernemersfamilie en weet als geen ander dat omgaan met personeel, hen motiveren en stimuleren een vak apart is. Haar enthousiasme en gedrevenheid inspireert anderen om te groeien en dit binnen een vertrouwelijke en veilige omgeving. Ze is sportief en houdt van fietsen en lopen in de natuur. Isabelle is iemand die graag mensen samenbrengt en zorgt voor sfeer en gezelligheid.

"Gaan voor dat wat je echt wil, geeft voldoening"

M: +32 478 70 23 05
E: info@elekti.be

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close