Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Vind hier je droomjob en solliciteer nu.

Vacatures Extern

Hieronder vind je een overzicht van al onze Extern vacatures.

Technical Support Engineer EMS - MENEN

Ben je gepassioneerd door het coördineren, ontwikkelen en uitvoeren van tests en het technisch ondersteunen van klanten op vlak van Industriële Energiemanagementsystemen en...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ELAV01268

Ploegverantwoordelijke Onderhoud - BAVEGEM

Ben je praktisch & oplossingsgericht ? Stuur je graag een team van ervaren techniekers aan ? Dan is dit de job die je zoekt!  
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ELAV02451
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Projectleider Schrijnwerk - IEPER

Hou je van een afwisselende job in de industriebouw? Wil je alles weten over aluminium buitenschrijnwerk? Dan is dit de perfecte job voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ELSD02442

Design Engineer - AALST

Als Design Engineer ben je verantwoordelijk voor de berekeningen van elk technisch ontwerp voor de verkochte statische en procesapparaten die door Welders NV worden geproduceerd.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ELAV02505

Interim Mechanical Design Engineer - DEINZE

Binnen de afdeling R&D is de Mechanical Design Engineer verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerpen die voldoen aan de gestelde eisen (specificaties), en het optimaal laten functioneren...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ELB02366

Supervisor Inbound Quality - KRUISEM

Ben jij die belangrijke schakel in het team die vanuit je analyses van binnenkomende grondstoffen de productieflows mee aanstuurt en hierbij nauw samenwerkt met het aankoopteam, de logistiek en...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ELAV02473
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Industrialisation expert - KRUISEM

Als Industrialisatie Expert-Outdoor Living ben je binnen het innovatieteam verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief vertalen van productontwerpen naar productieprocessen voor de...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#ELB02446
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Maintenance Manager - WAREGEM

Renson Indoor is op zoek naar een Maintenance Manager die wil meewerken aan het uitwerken van een langetermijnvisie voor de onderhoudsafdeling te Waregem. In dit kader zijn ze vandaag op zoek naar...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#ELB02507

Project Engineering Manager - TEMSE

Heb je ervaring met het aansturen van een engineeringafdeling ? Is projectmanagement binnen de machinebouw en metaalconstructie een van je expertises ? Dan is dit de job die je zoekt
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#ELSG02419

Project Engineer Constructies & Piping - BAVEGEM

Werk je graag mee in een Belgisch bedrijf met een natuurlijk product ? Ben je geboeid door piping en processen ? Dan is dit de job die je zoekt!  
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#ELAV02450
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
"Ik kan zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Sarah deed uitstekend haar werk en alles was duidelijk en transparant vanaf het begin, van de loonverwachting tot haar kennis van de branche. Ik vond het ook erg prettig dat er goed werd gecommuniceerd tijdens ons werk samen."
D., Welding & Quality Engineer
"Ik vond de opvolging uitstekend en vooral niet te opdringerig. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en bleef op de hoogte van het proces. Er was nuttige en begrijpelijke informatie over elekti. zelf en ook over de openstaande vacature. Ik had het gevoel dat elekti. zowel bij sollicitant als bij potentieel werkgever oprecht zochten naar een goede match. Ze méér deden dan dan wat ik verwachtte."
Joran Peeters, Consultant Failure Analysis
"Bedankt voor de fijne inzichten en raad die je deelde tijdens ons gesprek. Ik heb hier wel degelijk wat aan voor nu en de toekomst."
Adriaan, Project Engineer
"Stefaan koppelt je niet bij het eerste beste bedrijf maar denkt mee naar pistes die nog beter bij je passen. Ik geef ze 5 sterren!"
Michiel Vermeersch, CAD Project engineer
"In beide rollen is Stefaans gedrevenheid, persoonlijke aanpak, nauwkeurige opvolging en uitgebreide marktkennis mij bijgebleven."
Tim Canoot, Maintenance Manager


"Ik wou nog even laten weten dat ik de job heb. Binnenkort ben ik officieel UI development engineer. Bedankt voor de verworven inzichten, en ik contacteer je wel terug als ik klaar ben voor een volgende move."

Thijs, Reliability Engineer
"Ervaring in de industrie en een persoonlijke aanpak van elekti. hebben me de juiste weg op gestuurd."
Felix Vanhoucke, Project engineer

‘Tijdens de gevolgde loopbaanbegeleiding werden mijn sterke competenties duidelijk omschreven.
Ik kreeg genoeg bagage mee om vol vertrouwen en goesting verse zuurstof op te zoeken in mijn loopbaan. ‘

Frederik Driesschaert, Process engineer

Wil je jouw carrière uitbouwen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

elekti. zet je graag op weg naar de job van je leven. Wil je weten wat elekti. voor jou kan betekenen? Bel ons, bezorg ons je cv of plan een gesprek in. Tot binnenkort!

Maak een afspraak

Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close