my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 (0)56 51 54 50
M. +32 (0)496 19 11 19
E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Terug naar overzicht
19/11/2018

elekti. is de ultieme bedrijfs OnderMener van het Jaar

Angelique VERCAUTEREN
Categorieën: Nieuws

Karel Cambien x 20 november 2018

MENEN - Het HR-kantoor Elekti won de titel 'OnderMener van het Jaar' (u leest het goed). Dat is een onderscheiding voor straffe bedrijven uit Menen. Elekti volgt als 2e laureaat fineerhoutfabrikant Decospan op en dit voor de komende 2 jaar. Elekti is een jong familiebedrijf uit Menen dat jobs en loopbaanbegeleiding aabiedt voor een specifieke doelgroep (ingenieurs en technici).

Elekti haalde het in de finale van A + E Consult, Galloo Recycling, Transelec, Vanrobaeys granen en zaden en V-Plex. De onderneming kreeg als ultieme bedrijfs-onderMener de prijs uit handen van de broers Jan en Mark Desmet.

Elekti werd in 2014 opgericht door Stefaan Gernaey. Ondertussen staat ook zijn echtgenote Angélique Vercauteren als marketeer mee aan het roer.

Hun sterk concept in een niche, hun getoonde durf en hun groeiverhaal getuigt van een vernieuwende aanpak, een sterke focus en een sterke marketing!', gaf Francesca Vanthielen aan tijdens de Nacht van het OnderMenen vorige zaterdag in garage Delbar in Rekkem. "Dit is een hele mooie erkenning voor onze inspanningen de voorbije jaren", aldus Stefaan Gernaey. "Het bevestigt dat we goed bezig zijn en dat doet altijd deugd. Mijn drijfveer om als ingenieur andere ingenieurs te begeleiden in hun carrière, van het begin tot het einde en in hoogtes en laagtes resulteert positief." 

Volgens de website van Elekti zit het geheim hem in de goesting en humor waarmee ze er elke dag opnieuw voor gaan. Hun waarden (altijd positief, respectvol en vriendelijk) onderstrepen dit alleen maar.

Bron: www.nachtvandeondermener.be, www.madeinwest-vlaanderen.be

blog_image:article_elekti_15426190815bf27fc9aa8cc.jpg:end_blog_image

Reageer

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close