Onze kantoren.

Bruggestraat 72
8930 Menen

Maaltebruggestraat 169
9000 Gent

Asstraat 5
3000 Leuven

T: 0470 71 40 52
E. info@elekti.be

Terug naar overzicht

Trotse sponsor van Oshin op de Olympische Spelen!


Bij elekti. reizen we als trotse sponsor van bokster Oshin Derieuw mee naar de Olympische Spelen in Parijs. Boksen? Wat is de link met ingenieurs? 
 

 

Haar verhaal weerspiegelt niet alleen onze kernwaarden maar ook onze visie. Boksen is méér dan een fysieke sport, het is ook een mentale sport. Een mindset die zinvol is voor de  ingenieur en ondernemer als mens. Verbinden om te versterken.

Oshin gaat voor goud. That's the spirit! Alhowel de Olympische Spelen oorspronkelijk geen ultieme droom was voor haar. Het komt op haar pad en ze pikt dit mee. Wij geloven in haar en gunnen dit van harte. Met haar sterk doorzettingsvermogen en passie weerspiegelt zij de kernwaarden van elekti.: vertrouwen, respect en positiviteit. 

Haar levensmotto “Be Your Own Legend” vormt de essentie van haar filosofie, waarbij ze gelooft in het benutten van je kracht, je waarde en investeren in jezelf. Het is ook onze missie om ingenieurs te helpen op hun carrièrepad via loopbaanbegeleiding of ondernemers te begeleiden via individuele coaching. Wist je dat er ook bokstherapie bestaat? Hou onze website in het oog want in het najaar organiseren wij een workshop met Oshin. Jij komt toch ook?

In maart eerder dit jaar organiseerde Oshin een sponsorevent inclusief motivational keynote.
Haar partner Charlotte nam prachtige foto's. Een sneak peek kan je hier bewonderen.
#charlys_imagery