my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Brusselsesteenweg 151
9090 Melle
T. +32 9 396 63 99

E. info@elekti.be

T. +32 56 51 54 50 of +32 9 396 63 99

Nieuw item

Onze passie.

elekti. verbindt engineers en bedrijven. 

elekti. betekent kiezen. We helpen als engineer andere engineers de juiste richting kiezen in hun carrière. Ook als ondernemer helpen we andere ondernemers in het behalen van hun doelstellingen. Dit van het begin tot het einde en in hoogtes en laagtes. De lat ligt hoog. Ons streefdoel: tevreden engineers en bedrijven. 

Onze aanpak.

elekti. luistert en denkt mee.

Een no-nonsense familiebedrijf met persoonlijke aanpak, zo maakt elekti. het verschil. Voeg daar nog wat West-Vlaamse goesting en humor aan toe, en je weet wat je kunt verwachten.

Onze kracht.

elekti. adviseert met voorsprong.

elekti. geeft je méér dan wat je zoekt. Je zoekt een volgende carrièrestap en wandelt buiten met nieuwe inzichten. Je bespreekt een vacature en krijgt waardevol advies en frisse ideeën terug.

Onze sterkte.

elekti. blinkt uit: klein team, groot netwerk, expertise en doorzettingsvermogen.

elekti. is niet gauw tevreden. Dankzij jaren ervaring als engineer in het werkveld en de skills binnen de arbeidspsychologie combineert het elekti. team vak- en mensenkennis. We zijn pas klaar als de engineer of het bedrijf écht overtuigd zijn. elekti. begeleidt tot de klik compleet is.

Ontstaan.

Stefaan en Angélique kennen de wereld van de rekrutering door en door. Zij realiseerden honderden geslaagde aanwervingen. Met succes. Toch wrong het. Voor hen moet het 100% kloppen. Zij moeten zich helemaal, als mens en als professional, achter de filosofie van een bedrijf kunnen zetten. Dus zij startten elekti. op in 2015. Samen maken zij van hun droom ijzersterke werkelijkheid.

 

elekti. bewijst dat het ànders kan. Diepgaander. Duurzamer. Persoonlijker. Doeltreffender. Het netwerk van elekti. is enorm. Ze blijven bouwen aan een verzameling waardevolle contacten door hun engagement als docent bij VOKA en het onderwijs . Daarnaast kiest elekti. als partner van STEM ook voor maatschappelijk engagement: hoe vroeger jongeren hun ware passie voor techniek ontdekken, hoe veelbelovender hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Wie is wie?

Stefaan Gernaey.

Career engineer, Senior Consultant West-Vlaanderen.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt als grondlegger van het kantoor. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (496) 19 11 19
E.  stefaan@elekti.be

Angélique Vercauteren.

Career engineer, Sales & Operations.

Ondernemend, een analytische geest en creatief, dat is Angélique. Als recruiter, ontdekte zij 12 jaar geleden, de wereld van techniek bij verschillende kmo's in de regio. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen. Nu werkt zij als bruggenbouwer oplossingsgericht acties uit om het businessplan van elekti. succesvol te realiseren. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar gezin, fotografie en reizen.

"Follow your dreams, they know the way"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (470) 71 40 52         
E.  angelique@elekti.be

Gert Van de Walle.

Career engineer, Senior Consultant Oost-Vlaanderen.

Gert is een ondernemende perfectionist. Als ingenieur elektromechanica werkte hij 10 jaar in de las- en IT-sector. Hij verlegde 14 jaar geleden zijn focus naar de hr-wereld omdat vooral 'de mens' als ingenieur hem boeide. Nu wil hij zijn expertise als ingenieur en ervaring in rekrutering en selectie delen in Oost-Vlaanderen. Ingenieurs en bedrijven succesvol matchen en dit binnen een langdurige, professionele relatie, is zijn ambitie. Vrije tijd vult hij met muziek en reizen. Het ontdekken van Azië is zijn grote passie.

"You don't need everything to enjoy life, you already have life to enjoy everything."

T. +32 (9) 396 63 99 M. +32 (492) 74 00 93 
E. gert@elekti.be

Sarah Decroos.

Career engineer, Consultant & Coach West-Vlaanderen.

Sarah is een bezige bij met een zeer breed interesseveld. Als ingenieur bouw werkte zij als technical advisor en international product manager. Omdat ze op haar honger bleef zitten op menselijk vlak, studeerde zij een bachelor coaching & wellbeingmanagement bij. Ingenieurs coachen in hun loopbaan vanuit haar ervaring is dan ook haar passie. Sarah is een doorzetter, no-nonsense, positief en nieuwsgierig. Naast het werk houdt zij van kickboksen, wandelen & de betere Netflix series.

"Selfcare is giving the world the best of you, instead of what's left of you"

T: +32 (56) 51 54 50 M. +32 (475) 93 33 07 
E: sarah@elekti.be

Jolien Wyckaert.

Career engineer - Recruiter.

Als studente toegepaste psychologie en administratieve duizendpoot legt Jolien de nadruk op het menselijke aspect van de engineer. Dit doet zij door verfijnd te searchen, grondig te screenen en persoonlijke afspraken in te plannen. Zij gaat voor de perfecte match. In haar vrije tijd amuseert ze zich met haar trouwe viervoeters, groot en klein, doet ze aan extreme trail riding en TREC. Sportief als zij is, engageert ze zich ook als monitor.

“No one sees what you see, even if they see it too”

T: +32 (56) 51 54 50
E: info@elekti.be

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close