Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

Onze drive.

elekti. creëert de perfecte match tussen ingenieur of technieker en bedrijf.

elekti. betekent kiezen.
We helpen ingenieurs en technici om de ideale job in het juiste bedrijf te kiezen.
We begeleiden werkgevers in de keuze van de geknipte ingenieur of technieker. 
De lat ligt hoog. Ons streefdoel: 100% tevreden ingenieurs en bedrijven. 

Onze passie.

elekti. verbindt mens en techniek.

Een no-nonsense familiebedrijf met persoonlijke aanpak, zo maakt elekti. het verschil. Voeg daar nog wat West-Vlaamse goesting en humor aan toe, en je weet wat je kunt verwachten.

Onze kracht.

elekti. rekruteert met voorsprong.

elekti. geeft je méér dan wat je zoekt. Je zoekt een job en wandelt buiten met nieuwe inzichten over je carrière. Je bespreekt een vacature en krijgt waardevol advies en frisse ideeën terug.

Onze sterkte.

elekti. blinkt uit: doorzettingsvermogen, netwerk en ervaring.

elekti. is niet gauw tevreden. Dankzij jaren ervaring als ingenieur en recruiter combineren Stefaan en zijn team vak- en mensenkennis. We zijn pas klaar als kandidaat en werkgever écht overtuigd zijn. elekti. zoekt tot de klik compleet is.

Ontstaan.

Stefaan kent de wereld van de rekrutering van technische profielen door en door. Hij realiseerde honderden geslaagde aanwervingen. Hij matchte jarenlang kandidaten met bedrijven. Met succes. Toch wrong het. Voor Stefaan moet het 100% kloppen. Hij moet zich helemaal, als mens en als professional, achter de filosofie van een bedrijf kunnen zetten. Dus hij startte elekti. op. Samen met zijn echtgenote Angélique maakt hij nu van die droom ijzersterke werkelijkheid. 

 

Met elekti. bewijst Stefaan dat het ànders kan. Diepgaander. Duurzamer. Persoonlijker. Doeltreffender. Het netwerk ven elekti. is enorm. Via Linkedin en zijn engagement binnen Ie-net blijft Stefaan bouwen aan een verzameling waardevolle contacten. Daarnaast kiest elekti. als partner van STEM ook voor maatschappelijk engagement: hoe vroeger jongeren hun ware passie voor techniek ontdekken, hoe veelbelovender hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Wie is wie?

Stefaan Gernaey.

Grondlegger, advies en rekrutering.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt bij het uitbouwen van zijn eigen bedrijf. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (496) 19 11 19
E.  stefaan.gernaey@elekti.be

Angélique Vercauteren.

Bruggenbouwer, marketing en sales.

Ondernemend, een analytische geest en een stille genieter, dat is Angélique. Na haar studies communicatie trok ze op avontuur naar Ecuador, Thailand en Venezuela. Haar passie voor rekrutering groeide na enkele bedrijfsbezoeken waar ze de wereld van techniek ontdekte. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen. Waar ze het voor doet? Die persoon die kan starten in zijn/haar droomjob en tevreden is over het advies in de samenwerking.  Haar vrije tijd besteedt ze aan haar gezin, fotografie, sport en reizen (zon-zee-tapas).

"Follow your dreams, they know the way"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (470) 71 40 52         
E.  angelique.vercauteren@elekti.be

Nathalie Deruyck.

Organisator, management assistant en aanspreekpunt.

Nathalie is een geboren planner. Ze houdt van efficiëntie en streeft naar de hoogste kwaliteit. Dankzij haar ervaring op een sociaal secretariaat en personeelsdienst houdt ze bij elekti. de klantencontacten en de administratie stevig in de hand. Een afgewerkte to-do-lijst geeft haar een professionele kick. Haar creativiteit uit zich ook in haar vrije tijd: ze houdt van pottenbakken, yoga, interieurdesign en buikdansen.

"Wie iets wil doen, vindt een middel. Wie niks wil doen, vindt een excuus."

T.  +32 (56) 51 54 50         
E.  nathalie.deruyck@elekti.be

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close