my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 56 51 54 50

Brusselsesteenweg 151
9090 Melle
T. +32 9 396 63 99

E. info@elekti.be

T. +32 56 51 54 50 of +32 9 396 63 99

Nieuw item

Onze passie.

elekti. verbindt engineers en bedrijven.

elekti. betekent kiezen. We helpen als engineer andere engineers de juiste richting kiezen in hun carrière. Ook als ondernemer helpen we andere ondernemers in het behalen van hun doelstellingen. Dit van het begin tot het einde en in hoogtes en laagtes. De lat ligt hoog. Ons streefdoel: tevreden engineers en bedrijven. 

Onze aanpak.

elekti. luistert en denkt mee.

Een no-nonsense familiebedrijf met persoonlijke aanpak, zo maakt elekti. het verschil. Voeg daar nog wat West-Vlaamse goesting en humor aan toe, en je weet wat je kunt verwachten.

Onze kracht.

elekti. adviseert met voorsprong.

elekti. geeft je méér dan wat je zoekt. Je zoekt een volgende carrièrestap en wandelt buiten met nieuwe inzichten. Je bespreekt een vacature en krijgt waardevol advies en frisse ideeën terug.

Onze sterkte.

elekti. blinkt uit: klein team, groot netwerk, expertise en doorzettingsvermogen.

elekti. is niet gauw tevreden. Dankzij jaren ervaring als engineer in het werkveld en de skills binnen de arbeidspsychologie combineert het elekti. team vak- en mensenkennis. We zijn pas klaar als de engineer of het bedrijf écht overtuigd zijn. elekti. begeleidt tot de klik compleet is.

 

Ontstaan.

Stefaan en Angélique kennen de wereld van de rekrutering door en door. Zij realiseerden honderden geslaagde aanwervingen. Met succes. Toch wrong het. Voor hen moet het 100% kloppen. Zij moeten zich helemaal, als mens en als professional, achter de filosofie van een bedrijf kunnen zetten. Dus zij startten elekti. op in 2015. Samen maken zij van hun droom ijzersterke werkelijkheid.

 

elekti. bewijst dat het ànders kan. Diepgaander. Duurzamer. Persoonlijker. Doeltreffender. Het netwerk van elekti. is enorm. Ze blijven bouwen aan een verzameling waardevolle contacten door hun engagement als docent bij VOKA en het onderwijs . Daarnaast kiest elekti. als partner van STEM ook voor maatschappelijk engagement: hoe vroeger jongeren hun ware passie voor techniek ontdekken, hoe veelbelovender hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Wie is wie?

Stefaan Gernaey.

Career engineer, Loopbaancoach.

Een grens betekent voor Stefaan een uitdaging om die te overschrijden. Nietsdoen is tijdverlies. Hij werkte als ingenieur elektromechanica in functies als service engineer, productieleider en logistiek. Hij verkocht ook engineering oplossingen. Zo kreeg hij steeds scherper zicht op bedrijfsprocessen: een achtergrond die hem nog dagelijks van pas komt als grondlegger van het kantoor. Om zich te ontspannen, moet hij bezig zijn: mensen raad geven, hardlopen langs de Leie, zingen, gitaarspelen, enthousiasmeren, doén.

"Failure is not falling down, failure is staying down"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (496) 19 11 19
E.  stefaan@elekti.be

Angélique Vercauteren.

Career engineer, Sales & Operations.

Ondernemend, een analytische geest en creatief, dat is Angélique. Als recruiter, ontdekte zij 12 jaar geleden, de wereld van techniek bij verschillende kmo's in de regio. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen. Nu werkt zij als bruggenbouwer oplossingsgericht acties uit om het businessplan van elekti. succesvol te realiseren. Haar vrije tijd besteedt zij aan haar gezin, fotografie en reizen.

"Follow your dreams, they know the way"

T. +32 (56) 51 54 50          M. +32 (470) 71 40 52         
E.  angelique@elekti.be

Soumaya Ouchoukout.

Career engineer, Loopbaancoach.

Soumaya is een geboren perfectionist en een gedreven recruiter met 12 jaar ervaring op de teller. Vol energie gaat ze voor de perfecte match. Zij houdt van open en efficiënte communicatie. Dit doet ze het liefst met een luisterend oor en persoonlijke begeleiding. Ze combineert haar studies arbeidspsychologie met de opvoeding van haar 2 kids. In haar vrije tijd laat ze gasten proeven uit haar wereldkeuken. Want net zoals een job, verbindt ook eten mensen en dat is nu net wat haar drijft.

"Let's create tomorrow."

T.  +32 (56) 51 54 50        M. +32 (475) 93 33 07 
E.  soumaya@elekti.be

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close