Arnout Van den Bossche: Van ingenieur tot Senior Executive Comedian

Door: Angelique VERCAUTEREN 11-4-2019

Categorieën
:
Activiteiten,


Omdat lachen en loopbaangeluk hand in hand gaan, biedt Elekti jou graag voordeeltickets aan voor deze exclusieve zaalshow.

blog_image:article_elekti_15553331835cb4803f3c8bb.jpg:end_blog_image

Van ingenieur tot Senior Executive Comedian
Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.
Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,...

Burn-out Comedy
Voor zijn nieuwe show Burn-out voor Beginners haalt hij inspiratie uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.

Een hilarische comedy die in 2020 2x de Lotto Arena zal vullen.

Kom kennismaken!

Reserveer nu jouw tickets hier of mail naar info@elekti.be

Onze career engineers zijn ook van de partij!
Stefaan, Angélique, Brecht & Thijs