Winnaar OnderMener van het Jaar

Door: Angelique Vercauteren 19-11-2018

Categorie├źn
:
Nieuws,

 

MENEN - Het HR-kantoor Elekti won de titel 'OnderMener van het Jaar' (u leest het goed). Dat is een onderscheiding voor straffe bedrijven uit Menen. Elekti volgt als 2e laureaat fineerhoutfabrikant Decospan op en dit voor de komende 2 jaar. Elekti is een jong familiebedrijf uit Menen dat jobs en loopbaanbegeleiding aanbiedt voor een specifieke doelgroep: ingenieurs en technici.
 Elekti haalde het in de finale van A + E Consult, Galloo Recycling, Transelec, Vanrobaeys granen en zaden en V-Plex. De onderneming kreeg als ultieme bedrijfs-onderMener de prijs uit handen van de broers Jan en Mark Desmet.

Elekti werd in 2014 opgericht door Stefaan Gernaey. Ondertussen staat ook zijn echtgenote Angélique Vercauteren als marketeer mee aan het roer.

Hun sterk concept in een niche, hun getoonde durf en hun groeiverhaal getuigt van een vernieuwende aanpak, een sterke focus en een sterke marketing!', gaf Francesca Vanthielen aan tijdens de Nacht van het OnderMenen vorige zaterdag in garage Delbar in Rekkem. "Dit is een hele mooie erkenning voor onze inspanningen de voorbije jaren", aldus Stefaan Gernaey. "Het bevestigt dat we goed bezig zijn en dat doet altijd deugd. Mijn drijfveer om als ingenieur andere ingenieurs te begeleiden in hun carrière, van het begin tot het einde en in hoogtes en laagtes resulteert positief." 

Volgens de website van Elekti zit het geheim hem in de goesting en humor waarmee ze er elke dag opnieuw voor gaan. Hun waarden: altijd positief, respectvol en vriendelijk onderstrepen dit alleen maar.

Bron: Karel Cambien, www.madeinwest-vlaanderen.be