my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 (0)56 51 54 50
M. +32 (0)496 19 11 19
E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Terug naar overzicht
27/05/2020

Wij anderhalvemeteren. Welkom.

Angelique VERCAUTEREN
Categorieën: Nieuws


Anderhalvemeteren, een vrije vertaling van de engelse term social distancing. Hoe wij dit omzetten in de praktijk?

 • Ons kantoor is open, op afspraak.
  Wij als team zijn alvast heel blij dat we onze wekelijkse meeting eindelijk in levende lijve en op anderhalve meter afstand mochten laten doorgaan. Het blije weerzien gaf ons bakken energie om er volop voor te gaan. We zijn goed voorbereid en volgen de check-check-check richtlijnen strikt op.

  Wij ervaren dat menselijk contact face-to-face, toch waardevoller is dan op afstand digitaal. De mens is een sociaal dier. Het thuiswerken geeft voordelen in functie van het gezin en de kinderen en vooral in functie van de fysieke gezondheid. Maar mentaal geeft het ons een domper. Structuur en terug samenwerken in de vertrouwde professionele omgeving geeft een boost. Daarom werken onze consultants in een aparte ruimte en met de nodige anderhalve meter afstand en hygiëne. Deze periode heeft ons wel als team versterkt en laat ons nog meer beseffen hoe onze talenten matchen.

 • Een afspraak kan digitaal of face-to-face.
  Onze agenda raakte de afgelopen periode moeiteloos vol. De crisis zet heel wat mensen aan het denken. Sommigen wensen een klankbord met een gelijkgestemde die luistert, coacht en adviseert. Anderen zijn onzeker omdat ze tijdelijk werkloos zijn. Deze ingenieurs en technici komen nu bij ons langs op loopbaanbegeleiding of op sollicitatiegesprek voor wie echt nood heeft aan een nieuwe job. Wij verkiezen een persoonlijke afspraak maar dit kan natuurlijk ook nog altijd digitaal via Skype, Whatsapp of Microsoft Teams.

 • Onze waarden blijven: discreet, respectvol, positief, duurzaam
  Dit begeleiden is en blijft onze focus en dit volgens onze waarden: discreet, respectvol, positief en duurzaam. Wij gaan discreet en respectvol om met de onzekerheden, frustraties, noden van onze mensen en het blijft onze passie dit te vertalen naar een positieve en duurzame professionele oplossing.


Heb je een vraag over je huidige of toekomstige job? Of hoe je je mensen loopbaanbegeleiding of outplacement kan laten volgen? Laat het ons weten.


#samensterk
#engineeryourcareer


blog_image:article_elekti_15905911485ece7eace04fb.jpg:end_blog_image 

 

 

Reageer

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close