my elekti.

Contact.

Bruggestraat 72
8930 Menen
T. +32 (0)56 51 54 50
M. +32 (0)496 19 11 19
E. info@elekti.be

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Terug naar overzicht
09/08/2019

7 tips voor een ontspannen vakantie

Angelique VERCAUTEREN
Categorieën: CarrièretipsEindelijk is het vakantie! Je wilt ontspannen, maar de onrust zit nog in je hoofd en in je lijf. Heel normaal. We geven je daarom enkele tips die jou hierbij helpen.

 • Zet je telefoon uit
  Lees zeker je mails niet, ook niet op je smartphone. Kan je het echt niet laten? Schakel de app even uit. En voor de ondernemers onder ons, een kort momentje inplannen kan maar hou het dan ook echt kort. Breng veel tijd door met gezin, familie en vrienden.

 • Blijf in het moment
  Zet je zorgen of to do lijstje even opzij. Denk even niet aan het verleden en zelfs niet aan de toekomst. Laat collega's en klanten weten dat je op vakantie bent en zorg ervoor dat ze bij noodgevallen een collega kunnen bellen. Laat los en geniet van elke seconde.

 • Kijk geen tv
  Ontspannen is niet voor de tv hangen. Stop de overdosis dagelijkse prikkels via schermen. Laat de wereld even zoals ze is en focus je op jezelf en jouw wereld. Doe dingen die jij leuk vindt en niet iemand anders.

 • Druk op pauze
  Als je ontspannen bent, is je hoofd rustiger. Sta eens stil bij je leven. Wat is belangrijk voor jou? Waar ben je tevreden over en wat wil je anders? Welke mensen zijn belangrijk voor je en besteed je daar genoeg aandacht aan? Zijn er hobby's waar je meer tijd wil aan spenderen? Ineens kan duidelijk zijn wat je nu echt wilt.

 • Lees een boek
  Ga naar de bibliotheek en kies 1 of 2 boeken rond een thema die jou inspireert.

 • Luister naar muziek
  Of pak je gitaar vast en speel liedjes van je favoriete muzikant. Bij een kampvuur of op het strand.

 • Beweeg
  Wandel, loop, fiets, zwem... Tijdens de zomermaanden zijn er tal van activiteiten in de buurt. Bewegen in de natuur bezorgt je bakken energie. Je gedachten verdwijnen op de achtergrond en je lichaam maakt endorfine aan. Dit is het stofje dat pijn tempert en zorgt voor een gevoel van plezier.


Als je deze tips volgt dan ga je zeker en vast een ontspannen vakantie tegemoet. Geniet ervan!

Reageer

CHAT CHAT
Consultant Heb je een vraag? Wij zijn online.

Sorry

Wij zijn momenteel niet online. Stel hier je vraag en wij nemen contact met je op

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website zet cookies in om je een betere surfervaring te bieden. Als je de site bezoekt, verklaar je je hiermee akkoord. Lees de cookiepolicy.
Close